NIEUWSBRIEF FEEDBACKGERICHTE BEHANDELING EN UITKOMSTENMETING – oktober

WORKSHOP BARRY DUNCAN
Vanuit de Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheid (VVGG) kondigen wij met veel enthousiasme een workshop van Barry Duncan (US) aan die we, samen met het Korzybski-instituut, organiseren.

Barry Duncan is een begenadigd spreker met grote therapeutische ervaring en een diepe levenswijsheid. Zijn belangrijkste onderzoeksonderwerpen handelen over wat werkzaam is binnen psychotherapie. Hij is mede-auteur van de ‘Outcome Rating Scale’ (ORS) en de ‘Session Rating Scale’ (SRS) en auteur van o.a. “On becoming a better therapist”. Lees hier meer over Barry Duncan.

Deze workshop gaat door op maandag 25 en dinsdag 26 november 2013 in Brugge. Tijdens de eerste dag werkt Barry Duncan aan de thema’s “welk belang de participatie van de cliënt kan bieden voor zijn of haar behandeling” en “hoe het genereren van feedback kan bijdragen tot meer effectieve behandelingen”. Op de tweede dag wordt hier dieper op ingegaan.
Inschrijven kan je voor de eerste dag alleen of voor beide dagen.
Verdere (inhoudelijke en praktische) informatie over de workshop vind je op www.vvgg.be/barryduncan.

Voor organisaties die met de TUM (Tool voor Uitkomstenmeting) werken, is een korting voorzien.
ONDERSTEUNING VVGG
Verschillende organisaties in de GGZ nemen nu de beslissing rond de implementatie van een feedback- of uitkomstenmetingsysteem. De keuze rond welk systeem, welke meting-instrumenten of hoe deze te implementeren in de organisatie, baart veel van die organisaties vaak grote zorgen.
De VVGG kan je, met raad en ook daad, op weg zetten om te komen tot goeie, gedragen keuzes. Neem contact op met Marlien De Coen, stafmedewerker VVGG.

Contactpersoon Marlien De Coen - stafmedewerkster VVGG